Vampirski lifting mi je pomagal, da me niso več klicali gospa

Ta srednja leta kar naenkrat priletijo in kar naenkrat te prisilijo, da se začneš druga obnašat, oblačit, pogovarjat in na obraz se prikradejo prve opazne gube, jaz sem ta problem rešila tako, da mi je vampirski liftin odstranil vse moje opazne gube. Nikakor se nisem mogla sprijazniti z dejstvom, da pa se ne smem več tako smejati, da ne smem biti več tako mila, nedolžna, nežna, pravična. Zdelo se mi je, da če bom takšna ne bom preživela v tej družbi, ker so vsi tako resni in vsaka poteza je premišljena. Potem pa še gubice, ki so mi povzročile, da so me začeli klicati gospa. Oh, kako odraslo, sem si rekla, jaz nisem to in vampirski lifting je bil prva stvar, ki sem jo naredila, da sem se temu sistemu oprla. 

Tako je moj videz, ki mi ga je dal vampirski lifting, bil spet mladosten, ne moreš verjeti, da ti gubice prinesejo naziv gospa, prvo resnično nisem vedela, kako to, da se je to spremenilo, da sem kar naenkrat za večino ljudi gospa, kajti sama se nisem počutila nič drugače, kot prej, ko še nisem bila gospa, potem pa sem sama videla, da se je moj obraz postaral, nastale so gubice in temu se nisem mogla opreti drugače, kot tako, da mi je pomagal vampirski lifting in mi gubice zgladil. Sprva sem mislila, da ne bo razlike in da ti te male gube že ne morejo dati več let, pa sem se pošteno zmotila, prav te gube nam štejejo leta in ja ljudje jih opazijo, tudi če jih ti ne, tega se moramo zavedati.

Vendar se nisem dala, moj vampirski lifting na katerega sem začela hoditi redno, poskrbi, da se lahko počutim spet mlada in se lahko obnašam tako kot želim. Enostavno so moje gube prišle prekmalu, kajti v duši se niti najmanj nisem tako počutila, življenje in skrbi žal naredijo marsikatero gubo, sedaj pa ta moj problem rešuje vampirski lifting in jaz sem lahko samo hvaležna, da si ga lahko privoščim.