Poslovni sestanek z osebo, ki ima Invisalign in mojih nešteto vprašanj

Ni minilo dolgo od tega, ko sem prvič slišala za Invisalign in ko sem srečala nekoga, ki to ima. Prepričana sem bila, da se to ne bo zgodilo. Oziroma niti nisem pomislila, da je to mogoče. Ko sem bila na nekem sestanku, je bil soudeleženec mlajši moški in je imel Invisalign na zobeh. Ko sem videla, sem sicer vljudno povedala, da sem opazila, da ima to, ter mu povedala zgodbo, kako sem ne dolgo nazaj čisto po naključju izvedela, da se temu reče Invisalign in da je on prvi, ki sem ga spoznala, ki ima to. Kar mi je bilo res nenavadno, da se je to zgodilo ravno sedaj.

Me je pa seveda zelo zanimalo, kakšen je občutek in ali ga morda zelo moti, ko nosi Invisalign oziroma če ga kdaj tudi toliko moti, da tega nima nameščenega. Povedal mi je, da ga sicer redno moti, ampak da tudi, ko ga ni tako moteče, da ne bi zdržal. Morda se je na začetku dogajalo, da ga je večkrat snemal, ampak se je potem navadil in sedaj lahko brez težav zdrži cel dan. Morda je kdaj bolj neprijetno, ko se menja vreme, kar je tudi njemu rahlo nenavadno, ampak, je opazil, da je tako.

Poslovni sestanek z osebo, ki ima Invisalign in mojih nešteto vprašanj

Ko sva bila na sestanku, je bil lepo sončno vreme in sem se lahko pošalila, da ga verjetno zdaj nič ne moti in da bo verjetno sestanek prijeten. Oba sva s nasmejala in začela s sestankom, ki je potekal zelo uspešno. Mislim, da lahko rečem, da sva sestanek zaključila že skoraj z dogovorom. Seveda bova morala še enkrat stvari uskladiti, ampak mislim, da so to le še manjše finese, ki ne bodo vplivale na spremembo interesa, ki je že sedaj prisoten. Minila je slaba ura in z mlajšim fantom, ki je imel Invisalign sva sestanek zaključila in se poslovila.