Ko kupuješ garažna vrata je potrebno biti pozoren na marsikaj

Ko kupuješ garažna vrata je potrebno biti pozoren na marsikaj

S partnerjem sva si končno zgradila sanjsko hišo. Zraven sva postavila še eno mini hišico, ki služi kot shramba in pa dodala sva še garažo. Zelo pomembno je bilo, da je garaža dovolj velika,  da spravimo dva avta notri. S partnerjem imava namreč oba svoj avto in oba sta relativno nova, kar pomeni, da morata biti na varnem in čim manj izpostavljena slabemu vremenu.

Garaža nama je bila zelo pomembna. Ko sva jo delala sva si kar veliko časa vzela zanjo. Želela sva narediti res praktično garažo in narejeno tako, da jo lahko tudi podaljšamo, če bo to potrebno, v primeru, da imava otroke, ki bodo imeli svoje avte. Res sva razmišljala o vsemu. Garažna vrata so bila še najtežji del celotnega procesa. Hotela sva ena velika garažna vrata, a to je bilo skoraj nemogoče dobiti. Potem sva razmišljala o dvojnih, ampak se nikakor nisva morala odločiti. Na koncu so nama garažna vrata vzela še največ časa in sva na koncu res kupila dvojna in to je bilo to. Garaža je bila končno postavljena in res sva bila zadovoljna s končnim rezultatom. Sedaj imava že skoraj vse lepo postavljena, urediti morava le še teraso. Na terasi želiva imeti eno mini kuhinjo, za poletni piknike, eno veliko mizo in stole ali pa klopi, nekje bo en mali vrt in pa seveda posaditi morava rože. To pa je moja želja. Da ne bo terasa tako prazna in brez življenja, bom ob robu dodala rože.

To je projekt, ki naju še čaka in komaj čakam, da se ga lotiva. Počakala bova do spomladi, da ne delava v takem mrazu. Ko pa bo vse končano, pa bova seveda naredila en piknik, kjer bova povabila družino in prijatelje, da se lahko pohvaliva s tem kar sva naredila. Komaj čakava, čas pa tako ali drugače hitro leti, se pravi to bo kar hitro.