Si želite varen avto? Izberite Volvo vozilo

Znano je, da so Volvo vozila varna in če gledate na to in imate dovolj denarja, potem naj bo vaša izbira Volvo vozilo, ker vam enostavno ne bo žal. 

Povem vam svojo zgodbo, kako je žena premagala strah pred hitro vožnjo na avtocesti. Ne vem, zakaj, ampak imela je izredni strah in bila v stresu, ko je morala voziti po avtocesti. Sprva sem bil prepričan, da to ni tako resno, potem pa sem videl, da je ona res v stresu, ko mora voziti po takšnih cestah. Ker sem imel denar, sem začel razmišljati v tej smeri, da ji kupim varen avto, kot je Volvo, kjer reklamirajo in poudarjajo varnost njihovih avtomobilov. 

Tako sem en večer začel pogovor s svojo ženo, ali bi jo pomirila vožnja, če bi imela avto, ki ga reklamirajo kot varnega in je dejansko na testih to potrdil. Ni vedela točno, kaj hočem povedati, pa sem šel na Volvo avtohišo in prosil za testno vožnjo z avtomobilom, ki bi ji ga lahko kupil.

Tako sem jo presenetil in šla sva na testno vožnjo. Na začetku sem vozil jaz, ker sem jo preveč vznemiril in tako ne bi vozila sproščeno. Ko se je sprostila in je dejansko videla, kakšno odobje in varnost nudi Volvo avto, sem ji rekel, da greva na avtocesto, da bo poskusila voziti ona in tako videla, ali se počuti bolj varna.

To pa je bil ključen trenutek, ko je Volvo premagal njen strah. Povedala je, da je to res avto v katerem na avtocesti ni prestrašena. Povedala mi je dovolj, in ko sva se vrnila iz testne vožnje, sem kupil avto. 

Videl sem jo, kako čustvena je postala, a tega nisem naredil, da bi izpadel frajer, želel sem še veliko let uživati z njo in zavedal sem se, da stres ni dober za njeno zdravje. Sedaj ji bo Volvo stres odnesel in tako bo lahko vedno uživala, ko bo vozila avto.