Obleka lahko ženski prinese veliko samozavesti

Obleka lahko ženski prinese veliko samozavesti

Ko delamo na nekem takem delavnem mestu, kjer je potrebno veliko komunikacije z drugimi ljudmi, konstantno spoznavamo nove ljudi in delamo prve vtise. Prvi vtis je zelo pomemben. Moramo biti samozavesti, urejeni in prijazni. To je zelo pomembno. Ne smemo seveda pretiravati ampak vseeno je pomembno, da naredimo nek dober vtis. Ko se lepo oblečemo in imamo neko pravo obleko na sebi, ki lepo oblikuje naše telo, lepo pridobimo samozavest.

Samozavest pride izključno iz tega kako izgledamo mi. Ko imamo to pa je na nas le še do, da znamo govoriti z ljudmi. Ko osvojimo tudi to, nas bodo ljudje imeli radi in na njih bomo pusti dober vtis. Ljudje si nas bodo zapomnili in naslednjih ko nas bodo videli, bodo točno vedeli kdo smo. To je ta moč, ki jo lahko sama obleka naredi. Obleka je tista, ki nam prinese samozavest in samozavest nam lahko nekako da dar govora, saj se ne bojimo. Sama sem rabila kar nekaj časa, da sem ugotovila, kaj je moj pravi stil in kaj mi paše. Nekaj časa sem iskala in res sem našla nekaj oblek, ki so mi všeč in mi naredijo lepo postavo.

Ko mislim, da imam lepo postavo, dobim to samozavest, ki jo iščem vsak dan. Ena sama obleka mi to da. Bilo je težko najti neko pravo obleko a mi je uspelo. Sedaj vedno ko grem na neka druženja, kakšni sestanki ali dogodki, oblečem neko obleko ali pa nekaj kar mislim da mi zelo paše in s tem grem med ljudmi in z njimi govorim brez problema.